Bílý Kostel : Vratislavice 1:2 (1:2)

13.04.2014 13:44

V druhém zápase jarní části jsme jeli na hřiště čtvrtého týmu v tabulce. Což slibovalo zajímavé utkání.

Vše podstatné se událo v prvním poločase, kdy se hned na začátku utkání střelecky prosadil Zejbrlík po rohu, jenž propadl malým vápnem a míč protlačil skrz brankáře. Takto vstřelený gól nás měl uklidnit a dostat do hry. Ale vše bylo opačně, do hry se o to více tlačili domácí.

A z jejich tlaku naši obránci vytvořili během pěti minut dvě penalty za hraní rukou ve vápně. První chytil gólman Negru, jenž byl mužem utkání a domácí hráče přiváděl k šílenství. Druhou penaltu už sice nechytil, ale svým pohybem rozhodil soupeře jenž následně branku překopl. Ani tyto dvě neproměněné penalty náš tým nepovzbudily a tempo utkání neustále udávali domácí. Jejich tlak jsme dokázali narušovat jedině brejkovými situacemi. Znichž se jedna ujala a po zatažení Zejbrlíkem po levé straně s obejitím obránce a následné zpětné přihrávce prostřelil vše před sebou Komárek. I potom hráli hlavně domácí a dočkali se zaslouženého snížení po špatném odkopu obrany a následné přihrávce ze strany před branku se prosadil domácí útočník mezi dvěmi obránci. Do konce prvního poločasu si už domácí nedokázali šance vytvořit a vedení jsme prozatím uhájili.

Herní obrázek druhého poločasu se nezměnil a čarovat musel hlavně gólman a obětavě hrající obrana. Tlak domácích se nám dařilo narušovat jen občasnými brejky, jinak souvislých akcí jsme měli minimum.

Gól nedal už ani jeden tým. A tak lepší tým prohrál. A výhru slavila hlavně bojovnost a houževnatost, protože náš výkon neměl s fotbalem moc společného.

Sestava:

                                                                        Negru

                                   Dušek,            Němec,           Pergl,            Procházka D.                     

                                   Strauss,           Mätzelt,          Komárek,        Kvasnička

                                                           Jonák,             Zejbrlík

 

Skórovali:      Zejbrlík Denis, Komárek Radek

Střídali:          Holubec za Kvasničku a Pelant za Duška