Chotyně : Vratislavice 3:3 (2:1)

17.05.2014 22:35

Za hnusného sychravého počasí (7°C, mrholí) zahájil rozhodčí Zelenay mistrovské utkání mladších žáků mezi jedenáctou Chotyní a druhými Vratislavicemi. Proti jarnímu kolu upoutal pozornost diváků zřejmý vzrůst hráčů Chotyně, neboť někteří hráči museli od jara vyrůst alespoň o půl metru. Záhada se po chvíli objasnila, když se ukázalo, že tři patnáctiletí čahouni jsou  z Hrádku  a do mužstva Chotyně byli záhadně infiltrováni.

Naši se do zápasu pustili s vervou a Vojta Brož již v 6.´zápasu vstřelil náš první gól na 0:1. Pak se pokračovalo stále na půlce soupeře, ale bez vážnějšího ohrožení soupeřovy branky, když naši stále jen kličkovali, ale vystřelit na bránu nikdo nedokázal.                                                                                 A tak se stalo, že po rychlém přenosu hry před naši branku v 18.´, nahrál Bayer omylem protihráči, a ten vyrovnal skóre na 1:1. To soupeře povzbudilo a usadil se před naší brankou. Obranné akce našich obránců však přinesly obávaný faul a soupeř ve 26.´ z trestného kopu přesnou střelou pod břevno zvýšil na 2:1. Do konce poločasu už jsme vyrovnat nestačili.

V druhém poločase naši hráči přitvrdili v rámci pravidel hru, a tak se stalo, že trestným kopem nařízeným po faulu Nováka ve 37.´zvýšil soupeř náskok na 3:1. Pan rozhodčí Zelenay (snad pod vlivem mistrovství světa v hokeji) si to trochu popletl a vyloučil našeho Dana Nováka na 2 minuty ze hry. Na námitku, at´ dá Danovi žlutou kartu a nechá ho hrát, nijak nereagoval. Poté se hrálo dost tvrdě.                      V 50.´se protáhl soupeřovou obranou Brož a po umístěné střele po zemi snížil na 3:2 a v 51.´ po přesné přihrávce Blinky zakončil Pelant na konečných 3:3. A tak zápas, který se odehrál v krásném chotyn´ském areálu  skončil nerozhodným výsledkem.

Sestava:                                                         Vrabec

                                               Blinka                                   Skalák

 

                                   Roubal                Bayer        Vojtíšek             Novák

 

                                                                       Brož

 

Skórovali:  Brož 2x , Pelant.

Střídali:  Pelant ,Smolík