Slovan dívky : Vratislavice 1:3 (0:1)

27.04.2014 22:46

Starší a tělesně robustnější dívky vlítly do zápasu s odhodlaností vyhrát za každou cenu, což v průběhu zápasu potvrdily i několika fauly. 

Naši kluci se však nezalekli a převzali iniciativu, kterou korunoval již ve 4. minutě Martínek Vykouřil prvním gólem, při kterém si však natáhl sval v tříslech a z další hry tak byl bohužel vyřazen. Náš tlak pokračoval až do konce poločasu a soupeřova brankářka mistrně vyrážela naše střely, takže poločas skončil naším jednogólovým vedením.

Hned v úvodu druhého poločasu jsme se opět navezli před branku dívek a snažili se vykombinovat nějakou šanci. Jednu z nich využil v 35té min. Dominik Bayer , jeho přesná nahrávka sedla Adamovi Košt´álovi a ten nedal gólmance šanci. To naše chlapce na chvilku uspalo a dívky hned z následujícího útoku snížily na 1:2.

Pak se hrálo nahoru dolu a dívky se snažily ze všech sil vyrovnat stav, a svoji snahu podporovaly mnohými sprostými výrazy, za které by se musel stydět i dlaždič.

V této atmosféře to šlo až do poslední minuty, kdy dívky zapomněly na malého Tomáše Pelanta, který se po dlouhé nahrávce ze zálohy octl sám před brankářkou a s naprostou jistotou poslal střelu k pravé tyčce.

Všichni hráči podali výborný výkon, zejména pak gólman Ondra Vrabec a mají všichni od trenéra T.Šidáka velkou pochvalu.

Sestava:                                                         Vrabec

                                                           Skalák             Blinka

                                   Šidák              Košt´ál            Jindra    Fízek

Vykouřil

Skórovali: Vykouřil, Košt´ál, Pelant Střídali: Bayer, Pelant, Brož  Diváků:  30