Smržovka : Vratislavice 0:7 (0:2)

25.05.2014 18:12

Ve středu 21.5.  hostovali naši žáci ve Smržovce. Zápas proti slabšímu soupeři nijak nenutil naše hráče k vyšší aktivitě, a tak  pohled na hru nepřinášel žádnou  radost z výkonu a hráčského umění , stal se spíš plejádou hráčských chyb a ležérnosti.

Začátek nebyl špatný a hned ve druhé minutě vstřelil Honzík Roubal první gól, a vypadalo to, že to bude jednostranná záležitost a chlapci se začali domnívat, že góly naskáčou Smržovce do branky samy.

Tak se šmrdlali před soupeřovou brankou sem tam, někteří „mistři“ ( Košt’ál)  předváděli mistrovství v kličkování, které většinou končilo ztrátou míče, pak následovalo odebrání míče soupeři naší pozornou obranou a nové kreace našich před soupeřovou brankou. Tak to šlo až do 14.´ , kdy po střele zprava míč odražený od brankáře zasunul za brankářova záda hlavou opět Roubal. Do poločasu se již nic neodehrálo a z pohledu na hru bolely oči.

O přestávce dostali hoši od trenérů řádně vyčiněno a přineslo to svá pozitiva:  38.´ Smolík 3:0, 39.´Brož 4:0,  48.´Košt’ál 5:0,  53.´  Košt’ál 6:0 a konečně 57.´ Brož 7:0.

Z druhé poloviny zápasu stojí za zmínku ještě příhoda, kdy při trestném kopu soupeře napálil kopající hráč míčem do zadku našeho Jindru a sudí dal Jindrovi žlutou kartu za to, že prý stál moc blízko. Na argument, že sudí neurčil, jak je jeho povinnost, vzdálenost zdi nijak nereagoval.  Náš gólman se v brance nudil, neb neměl žádnou práci díky dobře fungující obraně.

Nejlepší výkony podali Skalák a Roubal.

 

Sestava:                                                         Vrabec

                                               Skalák             Novák             Roubal

                                               Šidák               Košt’ál            Jindra

                                                                       Blinka

Střídali: Smolík, Brož, Kročák

Skórovali:  Roubal 2x, Brož 2x, Košt’ál 2x,  Smolík 1x