Vratislavice : Jindřichovice p. S. 3:4 (2:1)

08.06.2014 23:29

V neděli při teplotě přes 30°C nastoupil tým mužů proti sousedovi v tabulce týmu Jindřichovic pod Smrkem. Za tento tým nastoupil i bývalý hráč Vratislavic Borek Koutský a bohužel pro domácí se mu podařilo i dvakrát skórovat. 

Začátek utkání patřil ale domácím a bylo to částečně způsobeno i tím, že hosté začali v deseti lidech. Až cca ve dvacáté minutě jim dorazil jedenáctý hráč. Domácí od zažátku lépe kombinovali a dobývali branku hostů, ale v zakončení a finální fázi se jim nedařilo. A bohužel trest byl krutý. Hosté se dostali jednou za půlku a hned z toho byl gól v domácí brance 0:1. Domácí to ale nezlomilo a ve 27. minutě se dočkali. To se trefil z trestného kopu Preissler 1:1. Domácí byli i nadále kombinačně lepší a vytvářeli si i další šance, ale ty končily buď na golmanovi nebo mimo tyče hostující branky. To se jim podařilo zlomit až v 38. minutě, kdy nejprve hlavičkoval do břevna Krejčík, ale odražený míč pohotově usměrnil rybičkou do brány Dědič 2:1. A tak skončil i první poločas, protože domácí nedokázali využít další příležitosti. Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji domácí a v 52. minutě dokázal využít nedorozumění hostujícího obránce s brankářem Slavík a bylo to 3:1. Vypadalo to, že zbytek zápasu už se bude jen dohrávat, ale v domácím týmu došlo ke třem střídáním, kdy dostali šanci opět kluci z lavičky a na hře domácích se to výrazně projevilo. A navíc se hostům dařilo proměňovat své šance a dokázali výsledek zápasu otočit. Nejprve v 60. minutě po zpětné přihrávce snížil Koutský 2:3 a v 63. minutě už to bylo 3:3. To po křídelní akci usměrňoval do prázdné branky hostující útočník. Rozhodující branka přišla v 81. minutě. To z jasného ofsajdu skórova opět Koutský a bylo to 3:4. Ve zbytku zápasu se už nic zajímavého nestalo a tak zápas i tímto výsledkem skončil.

Zápas jsme měli až do 60. minuty plně pod kontrolou. Bohužel se na naší hře projevila střídání a následná nezodpovědnost některých hráčů. Bohužel jsme po těchto střídáních nedokázali upravit náš herní styl a byli jsme za to potrestáni. Výkon některých hráčů mě od tohoto okamžiku hodně zklamal. Místo, aby jsme se k tomu postavili čelem, začali jsme místo hraní víc povídat a následně někteří i přestali hrát. Do 60. minuty jsem se zápasem velice spokojen, ale ten konec mě opravdu zklamal - Roman Jiskra , trenér.

 

Branky: Preissler, Dědič, Slavík

Rozhodčí: Svinka st.                diváků:     30            ŽK: 2:2

 

Sestava: Jirák - Krejčík, Preissler, Jiskra, Balaš (46. Vavřena) - Štefan Jiří, Slavík, Čermák, Štefan Jakub (54. Šída) - Dědič (59. Sandleiter), Žabka